fa | en | ar
  • مردم با فداکاري ، خوشبختي را به هم هديه مي دهند .
  • حضرت علی(ع) ، خود را از پایه ای که داری فروتر آر، تا مردم تورا از پایه ات فراتر برند.
  • قوي ترين اهرم ها، اراده است.
  • حضرت محمد(ص)، جوانی دیوانگی است که پیری درمان آن باشد.
  • هرگز فراموش نکن که شانس تو همان تفکر توست ...
  • شادمانی همه جا پشت در است ، در گشودن هنر است.
  • برای پرش های بلند در زندگی، گاهی لازم است چند قدم به عقب رویم ...
  • فصل بهار روح زمانهاست.
  • خداوند درهای هنر را بر روی دانایان دادگر گشوده است . حکیم فردوسی
  • برایت دعا می کنم که ای کاش خدا از تو بگیرد هر آنچه را که خدا را از تو می گیرد.
  • برو ای زاهد خود بین که ز چشم من و تو راز این پرده نهانست و نهان خواهد بود
امروز: دوشنبه ، ۲ مرداد ۱۳۹۶
پزشکان در یک نگاه بیمارستان آینده آزمایشگاهنمای روبروی روزبخش شهادت امام علیمحبوب

منوی اصلی

جستجوی پزشک

فصلنامه سینا

فصلنامه سینا، سال 10 شماره 25
پاییز 95

آب و هوا

اوقات شرعی

تغذیه و رژیم درمانی

تعداد بازدید : 743

واحد تغذیه و رژیم درمانی در طبقه منهای یک با مساحت تقریبی 86 متر مربع جنب واحدهای تاسیسات و انبار مرکزی واقع شده است. تعداد تقریبی پرسنل 14 نفر می باشد. جناب آقای حسین ملکی کارشناس تغذیه بیمارستان می باشد که بر چگونگی و نحوه اجرای فعالیتهای زیر نظارت می کند:

·         طبخ غذا در سه وعده صبحانه، ناهار و شام برای بیماران و همراهان پرسنل

·         توزیع سه وعده اصلی و دو میان وعده برای بیماران و همراهان پرسنل

·         نگهداری مواد غذایی پروتئینی در سردخانه ها

·         انجام مشاوره های رژیم درمانی برای بیماران

·         آموزش به بیماران جهت آشنایی با نحوه تغذیه پس از اعمال جراحی

·         برآورد نیازهای تغذیه ای بیماران ( انرژی، پروتئین، ریز مغذی ها و ...) و تامین آنها با برنامه ریزی غذایی

·         تنظیم برنامه غذایی بیماران و همراهیان و پرسنل در فصول مختلف سال

·         جمع آوری نظرات بیماران و پرسنل در خصوص برنامه غذایی و استفاده از آن در تدوین برنامه ها

و هم چنین مشارکت در :

·         تشکیل کمیته تغذیه و رژیم درمانی و برگزاری جلسات منظم کمیته

·         اجرای برنامه اعتبار بخشی واحد تغذیه و رژیم درمانی

·         تهیه گزارش و ارائه وضعیت رضایتمندی بیماران از خدمات غذا و مشاوره رژیم درمانی به مدیریت بیمارستان

·         تهیه گزارش در جلسات معاونت درمان با کارشناسان تغذیه بیمارستان های استان

·         به روز رسانی و تامین تجهیزات واحد تغذیه

·         نظارت بر خرید و تامین مواد اولیه غذایی

·         تهیه بروشورها و پمفلت های علمی مرتبط با مباحث تغذیه و رژیم درمانی

·         گذراندن دوره های آموزشی مرتبط با حیطه کاری

·         تکمیل فرمهای ارزیابی تخصصی تغذیه ای بیماران بستری

·         شناسایی موارد مبتلا به سوء تغذیه در بیمارستان

·         همکاری با پزشکان معالج برای تعیین نوع محلول گاواژ برای بیماران

·         تکمیل فرمهای ارزیابی تخصصی تغذیه ای، تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره به بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون بالا، سرطان ها، نارسایی حاد کلیه، سیروز کبدی، سوء جذب، جراحی شکمی و ....